Odne na dvoh

Ян Ждан
Одні навушники на двох, 
Одні на двох інтимні;сторіс;,
Один безмежний діалог, 
Одні на двох вечірні зорі...  

Одна на двох палка мета,
Одні улюблені поети,
Одне на двох серцебиття,
Одні на двох нові сюжети...

Один на двох предвічний Бог,
Одні на двох складні питання,
Життя розділене на двох,
Одне на двох - святе кохання..!

08.05.2021 ; Ян Ждан.