Воскрес

Вира Украинка
Яке чудове свято
Ісус Христос воскрес!
Нам радості багато
Дає Творець небес!

Радіють мама й тато
Радіє вся сім’я
Співаємо багато
Про Господа ім’я.

Для Бога уся слава
Він дивний наш Творець
Йому і честь й держава
Він славний наш Отець.
05.05 2021
©Віра Українка