Життя

Вика Кидик
Кохають не за гроші, не за подарунки,
І навіть не за красивії слова,
Кохають щиро і оминають смутки,
Доказуючи поступком, що важлива лиш вона.

В наш час цінують огидність, брехню і душевну зраду,
Залишаючи людину немов вже пустоту,
Не будь ти з тим, що мріяти забороняє,
Лиш з криком висловлюється "живи так, як я тобі кажу".

Живи там, де тобі є комфортно,
Не слухай інших, не йди на поводу,
Нема колишніх і більше їх не буде,
А ти сама йди там, де хотілось завжди тобі бути.