Я хотiв

Николай Иванович Мельник
Я хотів би над тобою посміятись,
Та мені не дозволить душа,
До нестями ніжно цілуватись,
Нажаль для мене  ти чужа.
....
Приспів:
Нам с тобою відстань заважає,
Я знаю нам приємно бути вдвох,
На це кохання не зважає,
Воно живе стосується обох.
....
Нам його ніколи не забути,
Воно живе із серця не прогнать,
Ми інколи не знаємо як бути,
Ще краще нам його  б не знать.
...
Як говорять сердцю не прикажеш,
Що притаїлось десь там в глибині,
І нікому з близьких не розкажеш,
Все кажется пройшло все вдалині.
....
Моя пісня.