Знов Птахом злечу...

Виктория Птах
Знов Птахом двокрилим злечу понад краєм,
Знаннями зцілюючи хворі серця…
І звуком музик днів полагоджу зграю,
Щоб з світлом любові йти до кінця.

Два сильні крила простір неба долають…
Одне — що з цілющих складається знань,
А друге — піснями повітря здіймає,
Свободі на зустріч, душі без тримань…

З’єднали до шляху дві різні дороги,
Дві річки бурхливі у море злили…
І Птахом кружляють, в молитві до Бога,
Щоб крила Його цей тандем зберегли…

Ссылка на видео: https://youtu.be/TgqzGl_Jrno