Чобiт i киця

Татьяна Бут-Бурнукина
Стоїть чобіт на полиці
І сподобався він киці:
"Влізу в чобіт, буду спати,
Мотя не буде чипати".

І бешкетниця плигнула,
Там зігрілась та й заснула.
Сон пройшов, кішечка встала,
Де вона сидить згадала:

Чобіт теплий і глибокий,
Та щось голод тягне боки.
Гей, дівчисько! Мила Мотя,
Витягни мене з чоботя!"