На каждое горло найдутся мозги...

Галина Максимова 6
На каждое горло найдутся мозги,
Не надо орать, пан Ляшко!
Теперь олигархов не видно ни зги,
Их всех —  одним махом — ходите пешком!

Забудьте на годы икорку и крабы,
Варганьте борщи с дорогих овощей
И думайте крепко: "Вот если..." да "Кабы...",
Пусть вами займётся Бессмертный Кощей!
***
Взяв народ ляшкові вила
Та й підняв Ляшка!
А команда вся завила —
Доля жде тяжка :

Як прожить на ті мільйони,
Що дає країна
Тим пихатим рожам-клонам...
А що безпартійним???

Ляшко стелить їм солому,
Щоб не твердо падать,
Бо мільйон не дасть нікому —
Працювати радить.

Йдіть, їм каже, ліс саджати,
Бо його нестало,
Давно лисі вже Карпати —
Махали-рубали...

А ще радить він партійцям
Йти в народ, там жити,
Класти зуби на полиці,
Хлібові радіти!