Засмутився розум...

Галина Максимова 6
Забриніли думки мої,
Засмутився розум...
На сторожі душа стоїть —
Їй ще сняться рози...

...Як давно тріпав не сиві
Вітер довгі коси...
Як босоніж йшла по ниві
Та по ранніх росах...

Ой, коли ж то було все це...
Роки збились з ліку...
Чи було щасливим серце...—
Не збагну до віку...

Щось лишила своїм внуцям,
Щось віддала людям
В роботящі теплі руці —
Хай добро всім буде!..