Чомусь, не в кайданах...

Галина Максимова 6
"Кукарік" покинув крісло,
Чомусь, не в кайданах...
Брюзглий лик ледве не тріснув,
Бо щез на екранах!..

Проте, скрізь сує він носа —
Першим впав до списку —
Свинарчук свиню підносить,
Натерту до блиску!

А ще рядом із собою
Холуя приставив,
Щоб у Раді мордобоїв...
Хитрий пес, лукавий!

На п*ятнадцятому місці
"Кумася"  Луценко —
Зобов*язаний він Ірці,
Так як і Розенку...

А Вятрович двадцять п*ятий —
Стидоба країни...
І Артур його ...завзятий,
 Прогинає спину...

Може, дасть Бог, ми прозрієм
"Солідарність" скинем!
Хай здійсняться наші мрії
І сволота згине!