Чумацький знов цей збитий шлях...

Галина Максимова 6
Зібгався шлях до комунізму...
Чумацький знов цей збитий шлях...
Дійшли до вищого цинізму
І на народ "забили цвях..."

"Старі" тусуються з "новими"...
Валюта в їх карман тече,
А сіромашини очима
Все розтинають, як мечем...

Моральність втратили довіку —
Так просто трон не віддають...
Свинарчуки з тим "кукарІку"
Народ мордують...ще й плюють...

А ми єднаймось, брате-друже!
Дамо їм відсіч на всяк бік!
То, може, "ПЄС" іще затуже,
Почнеться новий часу лік?!

Дай, Бог, щоб молодість впізнала,
Де шлях її в країні цій!
Щоб дітям в очі споглядала,
Щоб МИР настав в кінці кінців!
(ПЄС — партія "Європейська солідарність")