Не розплескаймо...

Галина Максимова 6
Інавгурація сьогодні вже звершилась!
Чи стане рік цей переломним?
Прості всі люди окрилились,
Повірили, що буде вікопомним!

Працюйте віддано, наш пане Президенте,
Вам доля випала розкішна!
Хай православ*я (не адвенти!)
Здолає все, що було грішним!

В промові Вашій Президент — це
Є кожний українець в своїх хаті!
Не розплескаймо цих надій відерце,
Спалімо руки жирні-волохаті!

Очистим разом і серця й довкілля,
Посадим ліс, відновимо дороги,
Віднайдемо цілющі ліки-зілля
Без всякої із-зовні допомоги!

Надіймося на себе і родину,
Працюймо самовіддано і чесно!
Хай час відродить в нас Людину!
Хай ВІРА в майбуття воскресне!