Кандидатов в президенты...

Галина Максимова 6
Кандидатів в президенти більш, ніж тьма,
Вболівають всі за рідну неньку-Україну...
Тільки щирості людської в них катма ,
Як вода в пісок, слова їх линуть...

...Стережись, народе, військо йде
Цих олігархів...З них нам вибирати...
Світ від присягань їх вже гуде —
"Білі та пухнасті" йдуть нас "захищати"...

На "престол" їм хочеться усістись...
Боже милий, не зобидь людей —
Прокоти їх небом в колісниці з свистом,
Залиши того нам, хто за нас підЕ!

Може, ще воскресне наша Україна...
Може, заживуть в ній молоді і діти,
Може, ще повернуться, хто її покинув,
Може, ще вспромозі ненька в славі жити!?