Допоки будуть править держиморди...

Галина Максимова 6
Допоки будуть править держиморди
І обкрадати люд будуть допоки???
Розсілись по країні на бігборди
Не першої вже свіжості ці "доки"...

Всього за тиждень...і країна встане
На захист прав своїх, своєї честі!
Зробімо все, щоб слід їх в Лету канув,
Це буде для усіх нас добрим жестом!

Так хочеться пожити без обману,
Людиною відчутись...без принижень!,
Вручи, о Боже, булаву гетьману,
Який би слово честі мав за стрижень!

В цей вікопомний день відповідально
Ми всі ввійдем в історію сучасну —
Або він стане всім сакраментальний,
Або надії зірка в мить погасне...