Про що лепече щирий президент...

Галина Максимова 6
Ви тільки вдумайтеся, люди,
Про що лепече "щирий" президент,
Бульварним щедро поливає брудом,
Створив в суспільстві новий прецедент.

Він звинуватив коміка в усьому,
За негаразди в світі, гнівом аж шипить.
Якщо все так, тоді, питаю, чому,
Наш комік досі в буцегарні не сидить?

Не маєш права діяти без суду?
Тоді чому навішуєш гріхи?
З очей народу падає полуда —
Не вийти "пороху" із повені сухим!

Ще трохи-трохи...двадцять перше квітня
Розставить крапки на всіляких "і",
І піде новина каналами всесвітня,
Дійде і в села найвіддалені, глухі!

Хай квітне сад моєї України!
Хай прийде МИР, закінчиться війна!
Хай стане віхою життя чудова днина!
Хай буде переломною ВЕСНА!