Пузанки укр

Валерий Квачев
ПУЗАНКИ

      хіт на вихідні...;

У когось - дача, де Кринки.
А в когось і немає...
Буває: любиш пузанки,
а зорьку просипаєш...
Припхавсь на ринок,
між тітки, вони ж тебе
зажали.
Проповз, як вуж по-між цицьки,
Та - всьо!
Вже розібрали ...

Пу зан ки, пузанки!)))
Від лиману - до ріки.
За обидві, за щоки -
Пузанки!
Карасі, бички , линки
йдуть до чарки - залюбки.
Та чекайте,
он пішли
пузанки!

Лягти на дачі на бочок
ледачий лиш зуміє.
Бо, як приляжеш, ти - "сачок"!
Метеликами - мрії...
Одна надія - на вудки,
Карась - ти, чи Одарка.
А як поперли пузанки,
То вже - ніхто
не карка...

Пузанки, пузанки!
Від лиману - до ріки.
За обидві, за щоки -
Пузанки!
Карасі, бички, линки
теж на дачі - залюбки.
Та кидай те все -
ідуть
пузанки!

Природа, матінко моя!
Навкруг - ромашки, маки...
І рогоза, і шавлія...
І всі красиві... раком
закусять з пивом бутильки,
під вечір розігнувшись.
А на столі вже пузанки!
І що робити
мусиш?...

Пузанки, пузанки!
Як не луснуть ті боки.
За обидві, за щоки,
Пузанки!
Сизі - кільцями димки .
зачаровані думки.
Й зі звабливої руки
Пузанки...

І гаснуть зорі, і свічки.
І місяць вже куняє.
За чарочками - чарочки.
Тому кінця немає.
І задушевні балачки
І очі з опівночі.
Облиш дрібненькі кісточки.
Коти... і ті...
не хочуть...

Пузанки, пузанки!
Пахнуть смаженим Кринки.
Як той Вишня там писав
сторінки...
Захмелієш на віки
від чарівної ріки.
Та, кидай те все!
Ідуть пузанки...

ВК ХерСон травень 2021