314. Дiкiнсон. Природа iнодi паростки спалить

Елена Юрьевна Амелина
Папка "Вірші"
~~~~~~~~~~~~

Emily Dickinson
«Nature - sometimes sears a Sapling» (314)
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Nature - sometimes sears a Sapling -
Sometimes - scalps a Tree -
Her Green People recollect it
When they do not die -

Fainter Leaves - to Further Seasons -
Dumbly testify -
We - who have the Souls -
Die oftener - Not so vitally -


Верлібр
Емілі Дікінсон
"Природа іноді паростки спалить" (314)
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Природа Іноді пАростки спалить,
Або деревцЯ оскальпірує,
Зелений народ про це все згадає,
Коли він можливо виживе.

Слабкі листя в сезонах подАльших,
Не думаючи, підтвердили:
- Ми, хто мали живі душі,
Частіше, не так сильно гИнули.

http://stihi.ru/2020/11/05/5055