Травневий дощ

Жук Игорь
Збираюсь з тобою, кохана,                Погуляти в травневім парку,                Та не втішний на завтра прогноз..                Дощ і Зливи,                А я так хочу зустрітись,        І пригорнути тебе до себе,                І будемо разом..мокрими..зацілованими і щасливими..