Дни летят быстрее пули...

Александр Зрячкин
Дни летят
Быстрее пули,
Не заметишь -
Промелькнули.
Утекают,
Как вода,
Беззаботные
Года,
Время носится
По кругу:
Солнце, дождик,
Ветер, вьюга,
Солнце, дождик,
Ветер, снег -
Не замедлить
Этот бег...