Ти сьогоднi прекрасна... - 10шт, укр

Елена Буторина-Палагута
Из альбома "Праздничное Ассорти"

«ТИ  СЬОГОДНІ  ПРЕКРАСНА...» \ 10од., укр.

1*
Ти сьогодні прекрасна, мов квітка!!!
Граціозна! Розкішна! Вродлива!!!
В День Народження свій дивовижний –
Дуже мила ти! І чарівна!!!

Хай цвітіння душі буде вічним!!!
І енергією мрій щасливих
Хай наповнює серце квітуче!!!
Та яскриться, як юна весна!!!

2*
Зірки – у погляді ласкавому яскряться...
Промінчик сонця – в чарівній усмішці сяє...
В душі бажання феєричні розквітають...
Дозволь їх зараз, люба, втілити в життя!!!

Ти залишайся миловидим янголятком,
Що добротою світ наш тлінний осяває!!!
І хай судьба тобі напише пісню щастя,
Любов’ю живлячи найкращі почуття!!!

3*
Хай душевність, тепло і затишність
День Народження зараз дарує...
Презентує надії на щастя...
Чарівною любов’ю п’янить...

Серце дружбою радує щиро...
І чудовим натхненням чарує...
«Старт» дає всім душевним талантам...
Робить радісною кожну мить!!!

4*
Щастям, радістю, натхненням
День Народження наповни...
З посмішкою чарівною
Ти звернися до Судьби...

І вона – тебе почує!!!
Подарунок вручить добрий...
І знайти тобі поможе
Зоряних небес скарби!!!

5*
Хай дивують Вас приємно
Добрим і яскравим світлом
Подарунки, побажання
Друзів, рідних та близьких...

А любов коханих Ваших
Квітне хай весняним цвітом!!!
Обіцяє в день прийдешній
Щастя в променях златих!!!

6*
Сяйвом, юністю доброго серця
День Народження хай обдарує...
І додасть найщасливіших митей
На твоїх доленосних шляхах!!!

Почуття всі любов’ю наповнить...
Душу світлом надій зачарує...
І наблизить тебе неодмінно
До сльозинки в щасливих очах...

7*
Тобі бажаю в день осінній:
Ти не втрачай душі світіння!!!
Вір в щастя! В світ весняних мрій!!!
У виконання всіх надій!!!

Умій радіти, сумувати...
Випробуванням – посміхатись...
Всі цінувати почуття...
І берегти своє життя!!!

8*
В любові ти живи з любов’ю...
Любити – не переставай!!!
Зумій дружити ти з судьбою...
І хвилі щастя розливай!!!

Чудова радість спілкування
Хай в серці все життя іскрить!!!
Очей щасливих чарування
Душа від світу не таїть!!!

9*
Хай келих кришталевий та чистий, як сльоза,
Наповниться шампанським золотистим...
А Ваші ясні очі, як ніжна бірюза,
Блищать нехай натхненням променистим!!!

За почуття чудові, за дружбу, за любов,
За Вашу незрівняну чарівливість
Хай п’ють усі сьогодні!!! Без суєтних розмов
Оспівують нехай очей мрійливість!!!

10*
Ти зіркою яскравою сьогодні
Явися на щасливому світанку...
І порадій своїй щасливій долі!!!
Душею золотою краще стань!!!

Пройди шляхом, що мариться у мріях!!!
І запроси судьбу на білий танок!!!
Хай казкою світ стане чарівною
І царством виконання всіх бажань!!!