Тебе и мне пер. с укр. языка

Светлана Тарасова 62
            Тобi й менi

            Светлана Пирогова


Весна квітчасто-кольорова непорочна
Для нас дарована, лиш придивись навкруг.
Ось сонця тепла ласка зазирає в очі,
І руки ніжні тягнуться до твоїх рук.


Весна-співачка голосиста, легкокрила.
Для нас - пташині довгі арії звучать.
Прислухайся, - це пісня із любові, мрія.
Душа цвіте, як в білосніжнім квітті сад.


Безхмарне небо весняне в шифоні синім,
І рідні, любі очі, чисті, чарівні.
Мелодія кохання - звуки клавесину,
Це спомин добрий з юності тобі й мені.

              ***


Весна цветасто-разноцветно-непорочна
К нам прилетела, присмотрись вокруг.
От солнца луч приветно светит в очи
И руки тянутся до твоих рук.


Весна-певица голосиста, легкокрыла,
И птичьи арии для нас звучат.
Прислушайся к своим мечтам, любимый,
Душа цветёт, как белоснежный сад.


Безоблачный наряд небес в шифоне синем.
Родные очи в синей глубине.
Любовь в сердцах как звуки клавесина.
Воспоминанье юности тебе и мне.