Вiд душi до душi... - 10шт. , укр

Елена Буторина-Палагута
Из альбома "Праздничное Ассорти"

«ВІД  ДУШІ  ДО  ДУШІ...» \ 10од., укр.

1*
Від душі до душі зараз сходить
Слово добре, просте, чарівливе...
«З Днем Народження! Щиро вітаю!!!» –
Із натхненням до тебе летить!!!

В тому – щастя божественна сила!!!
Почуття світле, гарне, мрійливе...
І любов... І моя тиха ніжність...
І усмішка, що творить блакить...

2*
Не по щучому велінню,
По моєму сотворінню(!),
Хай тобі, Мій Друже, зараз
Посміхається Судьба!!!

Хай несе усмішка Щастя,
Щиру радість і натхнення!!!
А душа – хай мчить до Мрії,
Відступила щоб журба!!!

3*
Хай веселкою мрій гарних
День Народження приходить!!!
Щастям... Радістю... Натхненням...
Світлом люблячих сердець...

Дивом... Настроєм казковим...
Щедрістю дарів господніх...
Успіхом... Благополуччям...
Милосердям від Небес...

4*
В День Народження чудовий
Волю дай чуттям прекрасним!!!
Мріям дай безкрайній простір!!!
Крила серцю подаруй!!!

Вирази себе в польоті
До вершин земного щастя!!!
Друзів всіх, близьких та рідних
Посмішкою очаруй!!!

5*
З нової, світлої сторінки
Продовж сьогодні шлях життєвий...
І опинись в обіймах щастя...
З любов’ю, з радістю живи...

Ти полюби цей день чудовий!!! \ весняний, осінній
Дай йому сяяти суттєво!!!
Повір в свою щасливу долю!!!
І від натхнення «хайп» лови!!!

6*
Світ сьогодні – настільки прекрасний!!!
Добродушний! Ясний! Милосердий!!!
І для тебе він зараз співає,
Ллє затишне, приємне тепло!!!

Шлях до мрій чарівних намічає
На астральному диво-мольберті...
І окрилений дух відправляє
До небес!!! Щоб тобі повезло...

7*
День летить на крилах щастя...
І чарівністю любові
Підкорити поспішає
Життєрадісний твій дух!!!

Обійми його... Міцніше...
Надихнись в його обіймах!!!
І з Фортуною своєю 
Все життя живи в ладу!!!

8*
Надихаючим початком
День Народження хай стане...
Хай наблизить мить бажану –
Виконає мрії всі!!!

Ієрогліфами щастя
Дух крилатий заарканить!!!
І любов хай подарує
Незрівнянної Краси!!!

9*
Чудо-пісня чуттів променистих
В День Народження Вас зустрічає...
Корабель Заповітної Мрії
В Гавань Щастя Земного веде...

В унісон з Вами дихає добре...
І ключі доленосні вручає –
Від Любові, Надії та Віри...
І в політ Вас міжзоряний зве...

10*
По сходинкам Злотого Неба
Цей День Новий до тебе сходить...
Веселкою фантазій райських...
Промінчиками доброти...

В очах твоїх – таких щасливих(!) –
Натхнення вогники знаходить...
Тобі поезію вливає
У прозаїчність суєти!!!