Про лiки...

Анатолий Анненко
Збирав я пагінці соснові,
                календулу, чебрець і цмин;
бузок, конвалії, жасмин;
                плоди шипшинові, тернові...
Користувався чистотілом,
                прополісом і мумійом,
вівсом - (і спілим, і неспілим),
              щоби зробить в чуттях під'йом.

Доживши до цієї днини,
                ось це я висновити зміг:
Є кращі ліки для людини
                (вони корисні для усіх -
для дідуся і для дитини...):
                це сон, любов і добрий сміх;
іще пісні. - А як без них?