Вiд душi до душi-2 - 10шт. , укр

Елена Буторина-Палагута
Из альбома "Праздничное Ассорти"

«ВІД  ДУШІ  ДО  ДУШІ...»-2 \ 10од., укр.

1*
Вірю, ти достойна щастя!!!
І призначення ти знайдеш!!!
І весна цвітінням пишним
Зачарує світлий дух!!!

Закохатися в світ тлінний
Дасть твоєї зірки сяйво!!!
День Народження – це свято
І твій найвірніший друг!!!

2*
Стежку до земного щастя
День Народження підправить...
Світ казкової любові
Допоможе він знайти...

Тільки ти побач, буд ласка, .
Те світіння золотаве,
Що тобі дарує зараз
Вказуючий перст судьби!!!

3*
День Народження дарує
Крила серцю молодому...
І зірки кружляє вальсом,
Вказує до щастя шлях...

Мріям всім дає парити –
Безтурботно, невагомо...
А любові дозволяє
Сонцем сяяти в очах!!!

4*
Поцілунок долі ніжний
День Народження дарує...
Окриляє віру в серці...
І надію... І любов...

А життя нові сторінки –
Від сумних рядків рятує...
На політ благословляє
Почуття, що творить бог...

5*
В День Народження твій Янгол
Благодаттю душу повнить...
Чашу райдужного щастя
Розплескати не дає...

Дійсністю казки звертає...
Почуттям дає духовність,
Світлом сонця прикрашає,
Романтичність надає...

6*
Сяйво, ласощі медові
Почуттів хмільних, високих
День Народження дарує...
І кружляє вальсом їх...

І несе по хвилях щастя
Й радощів рожевощоких
Кораблі мрій потаємних –
Іскри сонячної душі!!!

7*
Світ в очах твоїх яскристих
Ллє сьогодні  ніжне сяйво...
Окриляє світле свято
У мрійливої душі!!!

Почуттів живих полотна
Він любов’ю прикрашає...
Серце добротою повнить...
Творить щастя вітражі...

8*
Білим птахом День Народження сьогодні
В душу радісну таємно проникає...
І казкові миті щастя чарівного
В ній запалює яскравим сонцем він...

Серце повнить неземною добротою
І небесною любов'ю обвиває...
І дає пізнати істинне блаженство
Від божественних звісток та гарних змін!!!

9*
День Народження метеликом тендітним
В серце чуйне, доброзичливе влітає...
Вальсом мрій приємних голову кружляє...
І дарує незрівняну благодать!!!

Почуттів хмільних незаймані бутони
З ніжним трепетом тихенько відкриває...
Їх насичує астральною любов'ю...
Вчить, як пестити земного щастя сад!!!

10*
Янгол щедрою рукою
В День Народження дарує
Музику весни хмільної,
Крила янгольські чудес...

І веселкою з натхненням
Добрі почуття фарбує...
Радості весняним вальсом
Дух підносить до небес!!!