День Европи

Николай Мотков
                «День Європи»


      Музика М. Мотков                Текст М. Мотков

                Святковий день, святковий день - буяють прапори,
                Зірковий день, зірковий день - вітання навкруги,
                Фанфари, туш, оркестрів стрій, гучні пісні звучать,
                Штандарти Європейські на сонці майорять,         
               Святковий день, святковий день - насичений, палкий,
                Яскравий день, яскравий день - просвітлений, святий,
                Салюти, феєрверків блиск, спільноти променад,
                «Євросоюз», «Євросоюз»,
                Віват! Віват! Віват!

                Приспів
            «День Європи», «День Європи», «День Європи»,
               Свято спільних, плідних, світлих мрій, надій,
            «День Європи», «День Європи», «День Європи»,
                Свято славних, історичних дій, подій,
            «День Європи», «День Європи», «День Європи»,
                Свято гідного, щасливого життя,
            «День Європи», «День Європи», «День Європи»,
                Свято мрій спільноти в світле майбуття

       Святковий день, святковий день - лискають прапори,
             Зірковий день, зірковий день - обійми навкруги,
    Фанфари, туш, Державний Гімн, Тризуб - ясний, палкий,
              Знаменний, неповторний, божественний, святий,
    Святковий день, святковий день - відмінний, видатний,
          Чудовий день, чудовий день - блискучий, чарівний,
             Салюти, феєрверків блиск, спільноти променад,   
                «Євросоюз», «Євросоюз»,
                Віват! Віват! Віват!

     Святковий день, святковий день – штандарти, прапори,
                Барвисті кульки, вишиванки сяють навкруги,
       Святковий день, святковий день, спільноти променад,
                «Євросоюз», «Євросоюз»,
                Віват! Віват! Віват!

                Приспів
             Святковий день! Святковий день! Святковий день!
                «Євросоюз», «Євросоюз», «Євросоюз»,
         Святковий день! Святковий день! Святковий день!
                «Євросоюз», «Євросоюз», «Євросоюз»