Волосся!

Юлия Языкова Степко
Твоїм волоссям грає вітер ,
Кружляє  хмарками в очах,
Я бачу образи із літер,
І ніжність справжню у речах.
Цілує золотом волосся,
Ранковий промінь на тобі,
З тобою все переплелося,
І поцілунок на чолі.