Усе що e прихована любов

Бондаренко Михаил
Усе що є прихована любов

Усе що є прихована любов,
Усмішки, сльози і чекання щастя,
Аж тільки за тобою дивний жар,
Гарячі, теплі поцілунки.

І в серці мертвому моєму,
Ти шукаєш пил, щоб розігріти,
Відновити сили, готова впасти
Хоч на саме дно.

Але у прірві ти не чуєш криків,
Давно розгнівані птахи склювали тіло,
А ти все віриш, що прийде любов,
Наступне світло у якому радість.

Але усе давно у темряву злягло,
Немає віри, ненависть і сльози,
Лежить в труні прихована любов,
Дурною славою і болем.