Бузок

Наталия Рыбальская
Весни чарівність -магія бузку,
Квітковий шторм із піною пелюсток.
Енергії кохання щільний згусток
Породжує надію боязку

На те, що світ стає на мить добрішим,
Наповненим і сонцем, і дощем.
І я милуюсь квітнущім кущем
Щоб образ щастя у душі залишить.