Кохана

Харенко Тимофей Николаевич
Песни Песней 2:5

"Подкрепите меня вином, освежите меня яблоками, ибо я изнемогаю от любви."

Кохана, моє серце б'є на сполох!
Бо ти і я - це щастя! Божий дар!
Пройдемо разом це життєве поле,
І в нього додамо найкращих фарб!

Кохана, ти моя дорогоцінна!
Я думаю про тебе, моя мила...
В моїй душі тепер суттєві зміни.
Своїм коханням ти мене змінила.

І я сміюсь, тремчу, я майже плачу!!!
Від щастя, від солодкого мовчання!
Цей світ, нехай увесь цей світ побачить!
Як знемагаємо ми від кохання!!!
Х.Т 07.06.2018.