Вишиванко, вишиваночко моя

Клавдия Дмитрив
Вишиванко, вишиваночко моя,
З гордістю тебе я одягаю.
І любов до України – це душа моя,
Й любить Вкраїну вічно - присягаю.

Вишиванко, вишиваночко моя,
Я у тобі неначе й народилась.
Ти назавжди будеш лиш моя,
Ти мені в дитинстві ще наснилась.

Вишиванко, вишиваночко моя,
Щаслива я, що я тебе вдягаю.
Без тебе ж бо, неначе я – не я,
Без тебе, вишиванко, сум я відчуваю.

Вишиванко, вишиваночко моя,
Ти – найдорожча з-поміж одягу у мене.
Зігріва мене краса твоя.
Це незрівнянно, просто, нотабене.

Вишиванко, вишиваночко моя,
З тобою у житті нова сторінка.
Ти для мене, для тебе - тільки я,
В тобі і в чужині я – українка.

22.05.2019 р.