На крилатiй колiсницi... - 10шт. , укр

Елена Буторина-Палагута
Из альбома "Праздничное Ассорти"

«НА  КРИЛАТІЙ  КОЛІСНИЦІ...» \ 10од., укр.

1*
В День Народження чудовий
Подарую я троянди...
У серпанку мрій казкових...
В перлах променистих рос...

Зрозумієш ти!!! Побачиш,
Що чуттів всіх діаманти –
В білих крихітних бутонах
Мріями квітучих роз!!!

2*
Доторкнусь до тебе ніжно
В День Народження я зранку...
Обійму і поцілую
В сонячну та втішну мить...

І нехай твоє сердечко
Заспіває пісню файну...
А в очах твоїх мрійливих
Щастя спалахнуть вогні!!!

3*
Вітерець тобі дарує
Теплий, ніжний поцілунок...
Щось шепоче сонця промінь,
Що яскрить в твоїх очах...

В День Народження чуття всі –
Як політ фантазій юних!!!
І злетіти знов готово
«Лю», що висить на вустах!!!

4*
Запропоную руку, серце
В твій День Народження привітний...
До вуст я доторкнуся ніжно...
Казковий подарую рай...

Тебе кохаю я!!! Ти знаєш...
Відкрий же, люба, щастю вікна!!!
Ясному сонцю посміхнися!!!
І – згодою відповідай!!!

5*
Хай будуть трішечки незграбні
І по-дитячому наївні,
Нехай усмішку викликають
Всі поздоровлення мої...

Але важливо, що люблю я!!!
Що почуття – святі, невинні!!!
Тому твій славний День Варення –
Це Свято нашої сім’ї!!!

6*
Янголом тендітним, світлим
В золотому ореолі
Я колись тебе побачив...
І шалено полюбив!!!

А сьогодні – ми зв'язали
І шляхи, і наші долі!!!
У цей славний День Варення,
Що тебе мені вручив!!!

7*
Я скажу тобі сьогодні –
В День Народження твій славний,
Що любов у нас – прекрасна
І достойна чар весни!!!

І нехай в цю мить чудову –
Променисту! Добру! Гарну!!! –
Діамантами засяють
Почуття всі чарівні!!!

8*
Сонце віяло розкрило
З променів золотокрилих...
День Народження твій славить...
Ллє голубливе тепло...

У перлинах рос іскриться...
А в прочинених бутонах –
Тайний мій привіт ховає,
Потайну мою любов!!!

9*
Рано вранці в День Варення
Чайник свисне на конфорці...
Загуде веселу пісню...
Свято сповістить твоє!!!

Принесу тобі я в ліжко 
Чашку чаю... І з комфортом!!! \ кави
І прошепочу на вушко:
«Милий, я люблю тебе!!!»

10*
На крилатій колісниці
Златоглаве сонце сходить...
Променями обіймає
День Народження... Теплом...

І наповнює любов'ю
Звуки чарівних мелодій,
Що душі твоїй дарують
Мрій осяйних джерело!!!