Цвiте калина

Тамара Базилевская
Чи то мереживо накинув хтось на віти,
чи білий сніг не станув до кінця?..
То кущ калини одягнувся в білі квіти,
немов дівчина вбралась до вінця.

Гойдає кущ, пустує вільний вітер,
летять додолу білі пелюстки.
Минає травень, скоро прийде літо,
і виростуть із квітів ягідки.