забытые в вазе

Филмор Плэйс
***
котики вербы –
один на один
с утренней дымкой

pussy-willow –
face to face
with morning haze


***
за околицей
одно на двоих –
небо

outside the suburbs
one for two –
huge sky


***
местечковая свадьба –
в дымке и нежности
белоцветущая ветка

village wedding -
in haze and tenderness
white-flowering branch


***
закатное небо –
всё оставляем
за шторой

sunset sky -
we leave everything
behind the curtain


***
поговорили –
увядают цветы
забытые в вазе

they talked -
flowers fade
forgotten in a vase