Лiтературна маячня

Анастасия Тишик
Коли читаю книги я,
Не все одразу розумію. 
Не вся сюжетна лінія
Мені одразу зрозуміла.
 
А почала не так давно.
Раніше зовсім не читала.
Було для мене все одно,
Що я тоді чогось не знала.

Хоча і зараз я така,
Багато чого знать не знаю.
Та зовсім я і не тупа,
Вірші ж складати починаю.

Я не читаю все підряд,
А тільки те, про що цікаво.
І прочитаю я навряд
Якщо написано невдало.   

Спочатку пісні вподобала,
А потім вірші захопили.
А далі зовсім я пропала,
Бо полюбила детективи.

Читаю також я романи
Любовні, навіть еротичні,
А також слеш, яойні манги.
Адже смаки у нас всіх різні.

Мені набридне це читати,
Коли знайду я щось нове.
А поки що я хочу знати,
Чи розуміє хтось мене?

Хоч не збігаються смаки,
Не тільки на літературу,
Усі ми люди все ж таки
І не змінити нам натуру. 

Тому давайте будем чемні,
Хоча б спочатку, попервах,
Та речі не робить даремні,
Які спливають у думках.

Автор Anastasia Silence (stasia1776)

Дата 28.03.2017