Сергiэвi Капралову присвячуэся

Клавдия Дмитрив
Дорогу кожен прокладає,
Не завжди знаючи маршрут.
І перепони всі долає,
Не боячись падінь, отрут.

Йти до мети не завжди просто,
Але коли бажання є,
Кар’єрного сягати росту
У сили, віра додає.

Та ще й невтомна, звісно, праця,
Експеременти на шляху,
Хай все задуманеє вдасться,
Не буде й крапельки страху.

Сергій Капралов – приклад цьому,
Бажання людям помагать,
Не зупинятись на одному
Й нових вершин щораз сягать.

26.05.2021 р.