Близька душа

Яна Горбаток
Допоки маю здатність відчувати
Кожну хвилину,пристрасть від вогню,
Я буду щастя в кожнім дні шукати,
В рідних обіймах стукіт серця не спиню!

Маленька втіха завжди відчувати,
Той дотик, що належить лиш тобі,
Так стрімко й потайки в думках бажати,
Щоб він єдиний був без тями й назавжди.

Мабуть наївна,часом невгамовна,
Така нестримна, емоційна, так,бува,
Я-жінка,й віра моя непохитна,
У те, що десь на світі є близька мені душа.