Народе Божий! Пробудися!

Людмила Чупико
Народе Божий! Пробудися!
У каятті перед Христом схилися!
Труба Господня скоро пролунає,
А народ Божий - який одяг має?

Куди зібрався ти у одязі старому?
Куди дійдеш ти в одязі такому?
Стару одежу треба нам міняти,
Якщо бажаємо Христа у серці мати!

О брате, сестро! Вас усіх благаю!
Шукаймо ту стежинку, що до раю.
Вже досить нам промови промовляти,
Настав вже час всім на коліна стати!

Очистити серця всім від омани,
Яку диявол вніс в пекельні плани,
Бо Кров Спасителя омиє ті серця,
Які відкриті будуть для Творця!