Дорогiй невiсточцi в День народження

Клавдия Дмитрив
В твоїм саду ростуть розкішні квіти,
Господь щороку іншу вибира.
Є привід і сьогодні порадіти
І з Днем уродин вже вітать пора.

Та кожна квітка – це літа невпинні,
Це невгамовна рокозаметіль,
Вони, неначе ріки швидкоплинні,
Коштовна у красі своїй кужіль.

Наталочко, невісточко рідненька,
Світися щастям нині і завжди,
На все життя лишайся щасливенька,
Ніколи щоб не знала ти біди.

Нехай Господь тебе оберігає,
І Ангел всюди руку подає,
Пречиста хай Покровом накриває,
Всевишній завжди сили додає.

А кожну квітку, що Господь дарує,
Любов’ю ти щоднини поливай,
Нехай вона лиш радістю квітує.
Робити це прошу, не забувай!

Нехай птахи в саду твоїм співають,
Пелюстки омиває хай роса,
Щасливі миті вічно хай тривають
І усмішка ніколи не згаса.

29.05.2021 р.