Сидить Петя на стiльцi

Татьяна Бут-Бурнукина
         
Сидить Петя на стільці
І стискає щось в руці –
Льоду грудочку тримає,
Розкрив пальці, глядь – немає…
Де ж він є? Неначе втік…
Лід між пальцями протік!