S gis

Нинель Майс
S;gis tuli. Tuulised ilmad.
;;d ja ;htud on v;ga jahedad.
Avan laiali k;rvad ja silmad:
lehtesahinad k;ll on lahedad.
Aknaklaasil on j;medad piisad.
Oh sind, Vihmake, milleks kiusad?
Pilved ajavad l;;nest itta,
palun v;ga mind kaasa v;tta.