Коханi очi

Михаил Гаврилюк Украина
Була розруха в серці від кохання,
То була ілюзія, то були страждання,
Пожартувавши підписав номер як "Кохана",
Подумав: "Надзвичайна і така жадана".
--
В очах твоїх побачив доброту,
В руках твоїх відчув я ніжність,
Ти радістю замінила самоту,
Я закохався в простоту та дивовижність.
--
В моїх бажаннях тільки ти,
В моїх думках лиш ти одна,
В тобі безмежно доброти,
Ти благородна та водночас чарівна.
--
І вся чарівність твоя в простоті,
І в щирості безмажна твоя сила,
Коли я залишаюсь з думками на самоті,
Я розумію що Ти мої крила.
--
Я кохаю тебе до безтями,
Моє серце належить тобі,
Мене цілуєш, обіймаєш ночами,
Я буду з тобою і в щасті, в журбі.
--
Я буду з тобою в радість та в смуток,
Мої думки належать тільки тобі,
Ти моя доля, ти мій здобуток,
Пронесу вогонь кохання в собі.
--
Дивлячись в твої кохані очі,
Я забуваю що я хочу,
Вони безмежні мов океани,
Такі яскраві як зорі ночами.
--
Дивлячись в твої кохані очі,
Я згадую чарівні ночі,
В палких обіймах ми засинали,
Коханням жили, горіли, палали.