Я завжди

Николай Иванович Мельник
Я завжди образи всі прощаю,
Не бувають люди без гріхів, Віку різного в дорозі зустрічаю,
Всіх прощаю різних бідлахів.
....
Приспів:
Я обіду держати не вмію,
Вона мене за серце достає,
Не знаходжу собі місця млію,
Радий що образи не стає.
....
Всім помилки я за все  прощаю,
І проганяю кляту злість,
Добрий настрій з радістю вітаю,
Та за зло все хто нам відповість.
....
Раджу вам усім завжди прощати,
Навіть не важливих тих провин,
Від безсилля просто  закричати,
Та тільки не здіймати хуртовин.
....
Моя пісня