Душа одна

Жук Игорь
Він:                Ти не прийшла сьогодні,  Не змогла, тебе обставини зв'язали,                Душа моя залишилась одна,                Гуляла містом, на природі спочивала,                Вуста мої сміялися весні,              А очі за тобою сумували..  Вона:                Я знаю це, ..я відчувала, З тобою серцем поруч я була,                І твої скроні ніжно цілувала..