Твiй шлях до Бога...

Лю Нели
А зустріч з Богом є у кожного, в свій час.
Це - ясність мислення і мир у серці,
Це - звільнення від прикрощів й образ.
В душі для світла і тепла відкриті дверці.

Присутність Господа,  це - єдність сприйняття,
І кожна мить, наповнена смиренням.
Бог є Любов, це - Досконалість, це - Життя.
Твій шлях до Бога й з Ним - благословення.

             06.06.2021