Весна чорно-бiла

Людмила Татур
Весна чорно-біла в своєму початку.
Та враз
увесь світ перестане мовчати,
лиш сонечку
бризнути золотом варто,
і все забренить
кольоровим
азартом.

І очі радіють, і серце тріпоче.
Весна прилетіла,
як щастя дівоче.
І хочеться жити
у райдужнім сяйві...
І в цьому вся суть,
а все інше -
ЗАЙВЕ!