Пройшла не дивлячись у очi

Бондаренко Михаил
Пройшла не дивлячись у очі

Пройшла не дивлячись у очі,
Спалила серце у грудях,
І у безодню я упав,
Крізь полум'я й пекельний жар,
У муках рани лікував.
А ти палила купи слів,
Які тобі лише писав,
Ніколи грубості в душі не мав,
Тебе забути я хотів,
Але опечений словами,
Які згоріли у грудях,
Твоє ім'я лиш вимовляв.