Повертаюсь...

Александр Шевченко 62
Повертаюсь...

Я міг би йти спокійно далі,
Та щось бентежить мою душу,
Прислухатись до неї мушу,
Щоб мої крила ще літали...

Я повертаюсь у минуле,
Щоби знайти, де помилився,
І шлях вперед не зупинився,
А інше все - то вже забуле...

Марними були сподівання -
Що все так просто позабути,
Які б я не приклав старання -
Мені в ночі знов не заснути...

16-06-21.

#ШевченкоАлександр1962