Не айтайын

Алибек Курмашев
Не айтайын мен ;лемге есім тоз;ан
білгенімнен білмегенім асып оз;ан,
оттай жан;ан ;мірімні; ысты;ынан
осы к;ні ;ара жерде шо;ы ;ал;ан.

А;, ;ара;а б;лінген ;мір жал;ан
біра; оны к;рмегені; тіпті жаман,
ащы болсын суы; болсын ;уанамын
шыр к;белек шырылда;ан жаным аман.

Не айтайын ;ара;;ы ;лем жары;ы бар
бір бірімен сыйалмаитын ;деті бар.
Бетке к;ліп артынан ;ріп ;алыптас;ан
адам болып жарал;ан наданы бар.