Пишу, бо так рятую душу

Ольга Литвиненко-Мальована
Пишу, бо так рятую душу.
І сум і радість ляжуть на листі.
І хочеш чи не хочеш, але мушу,
Бо так з емоцій більше користі.

Мій настрій, будь який, формує риму.
Вона несе у світ глибокі почуття.
І точно знаю, з нею пліч о пліч ітиму,
Писати буду вірші все життя .