Про аферу...

Анатолий Анненко
Тебе вела до нас афера -
та я її ігнорував.
Взяла в полон любові сфера...
Тоді я пристрасно бажав.
І тут з'явилася химера,
яку "лукавий" нам прислав.

Нещирість - зло в людських стосунках -
нема там радості й тепла..,
там присмак жовчі в поцілунках... -
це те, що ти мені дала.

Чи маєш ти від Бога звістку..?
У кожного в житті свій хрест...
О!.. Закохатись в аферистку -
то біль і розпач врешті-решт.