Застiнки

Владимир Шеврон
"Трансформери" у 14:20 - треба пережити тихий час
Роботи-ніндзя на 16:30 - із горки, весь в снігу, треба додому спішити брести
десь в другій кухні тріщить плита -
а тут: уроки, завдання, це уроки, які треба робити!
...

за стінками:
ніхто не бачить тебе, бо і ти за стіною;
вночі все тихо, темно, тіло ледь світиться на мінімумі світла
за стінками - дорослі, за стіною - дорослішання, потай
...